SİVAS / MERKEZ - Şehit Ömer Yıldırım İlkokulu

Etiket Sonuçları: sehit

May

Milli Eğitim Bakanmız  Yusuf Tekin: " Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, bütüncül eğitim yaklaşımını merkeze alan, beceri odaklı ve sadeleştirilimiş içeriklerle öğrencilerimizin ilgili konuyu değerlendirmesine öğrenme imkanı tanıyan yeni yaklaşımları  bünyesinde barındırıyor." diyerek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni tanıttı .

Ara

Resmi adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olan Yerli Malı Haftası kapsamında beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemine dikkat çekildi. Öğrenciler, aileleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekleri arkadaşları ile paylaştı.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı!

Ara

2022 yılının haziran ayında Pençe-Kilit operasyonunda bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Gaziköylü Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'ın ismi okulumuza verildi.

Okulumuzun adı, Şehit Ömer Yıldırım İlk-Orta Okulu olarak değişti.

Kararın hepimize hayırlı olmasını diliyor; bu vesileyle  başta şehidimiz Ömer Yıldırım olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ara

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli Diş Hekimi tarafından öğrencilerimize diş sağlığı ve bakımı konularında bilgilendirme semineri verildi, eğitim sonrası öğrencilere hediye dağıtımı yapıldı.

Bilgilendirme semineri ve hediyeler için değerli misafirimize teşekkür ediyoruz.